Service pentru iPhone in toate tarile UE, Comisia Europeana isi da binecuvantarea

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.322 ori
<b>Service pentru iPhone in toate tarile UE, Comisia Europeana isi da binecuvantarea</b>Dupa ce in primavara acestui an Comisia Europeana pornise doua investigatii ale companiei Apple, cu privire la modalitatea de vanzare a terminalului iPhone, aflam ca demersul va fi stopat in curand. Motivul? Apple si-a relaxat politicile stricte si a...

Dupa ce in primavara acestui an Comisia Europeana pornise doua investigatii ale companiei Apple, cu privire la modalitatea de vanzare a terminalului iPhone, aflam ca demersul va fi stopat in curand. Motivul? Apple si-a relaxat politicile stricte si a renuntat la restrictii pentru aplicatii, introducand si aplicabilitatea garantiei in cadrul UE.

Astfel, se rezolva una dintre cele mai importante plangeri ale clientilor europeni cu privire la iPhone: service-ul la un handset achizitionat intr-o tara UE, alta decat tara din care provine utilizatorul nu se putea realiza. Ei bine, service-ul iPhone este acum disponibil in tarile UE, iar aplicatiile nu mai sufera de restrictii si nici softurile necesare developerilor.

Daca pana acum repararea unui iPhone se realiza doar in tara in care el a fost cumparat, garantia se poate aplica acum in orice tara din UE. Amenintarea antitrust pluteste in continuare deasupra celor de la Apple, dar macar s-au luat masuri in directia cea buna.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×