Alien Surface, folia de protectie indestructibila pentru gadgeturi

Autor:  | Publicat în:  Apple 6.567 ori
<b>Alien Surface, folia de protectie indestructibila pentru gadgeturi</b>Daca doriti ca pretiosul dumneavoastra iPhone sa nu fie zgariat sau deteriorat de contactul cu obiectele pe care le tineti de obicei in buzunar/poseta/torpedou, atunci o idee buna ar fi o carcasa... sau o folie protectoare, cum este cazul lui Alien...

Daca doriti ca pretiosul dumneavoastra iPhone sa nu fie zgariat sau deteriorat de contactul cu obiectele pe care le tineti de obicei in buzunar/poseta/torpedou, atunci o idee buna ar fi o carcasa... sau o folie protectoare, cum este cazul lui Alien Surface.

Disponibila pe piata prin intermediul companiei iShield.ro, folia de protectie Alien Surface este bazata pe cea mai puternica tehnologie de acest gen, cu un grad militar de rezistenta. Exista si variante ale acestui produs compatibile cu laptopuri, iPod-uri si multe alte terminale. Impacturile cu suprafete dure nu vor mai dauna gadgeturilor acoperite cu aceasta folie, iar zgarieturile vor deveni practic non-existente dupa aplicarea lui Alien Surface.

Alien Surface, folia de protectie indestructibila pentru gadgeturi

In plus, folia va acoperi zgarieturile existente deja pe gadget si va imbunatati si aderenta terminalului respectiv. Un avantaj al acestui accesoriu este faptul ca el acopera in intregime obiectul protejat, datorita taieturilor facute la milimetru, pe baza de laser. De asemenea, folia Alien Surface este foarte discreta si nu modifica aspectul unui iPhone, spre exemplu, care va ramane la fel de subtire si elegant.

Produsele vin cu o garantie pe viata si au o grosime de doar 0.2 mm, dar mai multe detalii aflati de aici.

Alien Surface, folia de protectie indestructibila pentru gadgeturi

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×