Alkotel teXet - nouă linie de smartphone-uri de până la 5.2 inch În diagonală

929 ori
<b>Alkotel teXet - nouă linie de smartphone-uri de până la 5.2 inch În diagonală</b>Alktotel este un brand de care nu am auzit până acum, dar se pare că au planuri mari pentru anul în curs când vor lansa și prima lor linie de telefoane. Vorbim de trei modele pentru 2012 și originea companiei este rusească. &nbsp; Alkotel teXet...

Alktotel este un brand de care nu am auzit până acum, dar se pare că au planuri mari pentru anul în curs când vor lansa și prima lor linie de telefoane. Vorbim de trei modele pentru 2012 și originea companiei este rusească.

Alkotel teXet 5200 aduce un display de 5.2 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor de 800 MHz, accelerator grafic PowerVR SGX 531, Android 2.3.5 Gingerbread, cameră foto de 5 Megapixeli și secundară de 0.3 Megapixeli, Wi-Fi, bluetooth, GPS, radio FM, 3G, dual-SIM.

Alkotel teXet 3200R este rezistent la praf, apă și intemperii. Oferă conectivitate Wi-Fi, bluetooth, GPS și radio FM.

Alkotel teXet 3000 va fi poziționat ca un smartphone ieftin, de buget. Aduce un display TFT capacitiv de 3 inch, Wi-Fi, bluetooth, GPS și radio FM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×