Samsung Galaxy Nexus primește actualizarea la Android 4.0.2 (OTA) În România

1.753 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus primește actualizarea la Android 4.0.2 (OTA) În România</b>Posesorii de telefoane Samsung Galaxy Nexus, în varianta GSM au fost întâmpinați azi dimineață de o actualizare la Android 4.0.2, care a avut loc prin metoda Over the Air (OTA). Având în posesie un handset Galaxy Nexus de la Vodafone, pot confirma...

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy Nexus, în varianta GSM au fost întâmpinați azi dimineață de o actualizare la Android 4.0.2, care a avut loc prin metoda Over the Air (OTA). Având în posesie un handset Galaxy Nexus de la Vodafone, pot confirma actualizarea, iar ca dovadă aveți captura de ecran de mai jos.

Actualizarea implica un pachet software ce ocupa 8.8MB și se axează pe corectări de buguri ale telefonului. Nu ni se explica prea clar de ce fel de bug fix-uri este vorba, iar dacă nu v-a fost semnalata încă actualizarea de către telefon, vă recomand să intrați în meniul de setări și să faceți o verificare de firmware. între timp, alfati că posesorii de Galaxy Nexus în varianta LTE, cea comercializata de operatorul american Verizon au deja Android 4.0.2 la dispoziție de ceva vreme.

Samsung Galaxy Nexus primește actualizarea la Android 4.0.2 (OTA) În România

Noi nu am avut probleme până acum cu unitatea Galaxy Nexus testată, dar există plângeri cu privire la restartari din senin, probleme cu volumul în apeluri și unele probleme cu camera. Toate acestea și-au făcut apariția pe bloguri străine, dar tind să cred că sunt doar cazuri izolate.

Preț Samsung Galaxy Nexus în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×