Windows Phone Tango se pregătește să adauge suport extins pentru 120 de limbi străine

1.016 ori
<b>Windows Phone Tango se pregătește să adauge suport extins pentru 120 de limbi străine</b>Microsoft lucrează la Windows Phone Tango, update al sistemului său de operare pentru telefoane mobile, despre care s-a vorbit la un moment dat că ar rula și pe telefoane cu 256 MB RAM. &nbsp; Asta ar permite ca Windows Phone Tango să fie instalat pe...

Microsoft lucrează la Windows Phone Tango, update al sistemului său de operare pentru telefoane mobile, despre care s-a vorbit la un moment dat că ar rula și pe telefoane cu 256 MB RAM.

Asta ar permite ca Windows Phone Tango să fie instalat pe telefoane mai ieftine spre a concura și cu smartphone-urile Android de buget, o piață aflată în creștere accelerată pe 2012 și de luat în seamă pentru market share.

Windows Phone 7.5 Mango are suport pentru 35 de limbi străine și Microsoft lucrează spre a extinde suportul cu încă 85. Ar putea fi comercializat pe și mai multe piețe și este un feature important la achiziția unui telefon - suportul lingvistic.

Nu se știe când Windows Phone Tango va ajunge a fi lansat și care sunt planurile Microsoft pe termen îndelungat pentru WP7 în contextul în care vom vedea Windows 8 în 2012 pe tablete cu ARM, cât și pe procesoare Intel sau AMD.

Preț Nokia Lumia 800 în magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×