Alltel si MTV lanseaza o serie de continuturi mobile

1.541 ori
<b>Alltel si MTV lanseaza o serie de continuturi mobile</b>MTV Networks si Alltel Wireless au anuntat ca vor oferi clientilor Alltel o serie de continuturi unice, de la clipuri mobile la cerere, la site-uri WAP, jocuri si feature-uri personalizate. MTVN, providerul de top al clipurilor mobile va oferi...

MTV Networks si Alltel Wireless au anuntat ca vor oferi clientilor Alltel o serie de continuturi unice, de la clipuri mobile la cerere, la site-uri WAP, jocuri si feature-uri personalizate.

MTVN, providerul de top al clipurilor mobile va oferi utilizatorilor clipuri din cadrul showurilor si canalelor de televiziune Comedy Central, MTV, Nickelodeon, VH1, CMT, The N, Spike TV, MTV Tr3s, GameTrailers.com si IFILM. De asemenea, Alltel Wireless va oferi publicului acces catre versiunile mobile ale site-urilor Comedy Central, MTV si VH1. Jocurile si feature-urile personalizate vor contine elemente ale unor francize celebre, de la South Park la SpongeBob SquarePants.

Colaborarea MTV-Alltel, extinde considerabil numarul de stiri, servicii de divertisment si continuturi disponibile prin intermediul serviciilor de date wireless Alltel Axcess. Clientii Alltel Wireless vor putea acum sa savureze showurile MTVN preferate, sa beneficieze de ultimele stiri si sa aiba acces la hiturile celor mai in voga artisti. Continuturile MTVN vor fi disponibile prin Celltop, o tehnologie nepatentata inca, a celor de la Alltel, care va oferi clientilor o metoda mai usoara de a accesa si organiza informatiile disponibile pe telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×