HTC Shift, primele impresii...

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.722 ori
<b>HTC Shift, primele impresii...</b>Iata ca beneficiem prin intermediul redactorilor celebrului site Pocketpcthoughts de impresii la cald in legatura cu celebrul HTC Shift. Puteti urmari si un video review al terminalului, dand click pe imaginea urmatoare: Unul dintre acestia a avut sansa...

Iata ca beneficiem prin intermediul redactorilor celebrului site Pocketpcthoughts de impresii la cald in legatura cu celebrul HTC Shift. Puteti urmari si un video review al terminalului, dand click pe imaginea urmatoare:

Unul dintre acestia a avut sansa sa se "joace" cu handsetul peste 60 de ore, observandu-i feature-urile. Printre acestea se numara conectivitatea HSDPA, faptul ca terminalul de tip Pocket PC ruleaza Vista Business si un touchscreen tilt. De asemenea, Shift include o tastatura QWERTY si poate fi catalogat cu usurinta drept unul dintre cele mai performante UMPC-uri de pe piata. Am beneficiat de numeroase lansari marca HTC recent, intr-o tentativa a producatorului de a reveni in atentia publicului.

Modele ca HTC Touch, HTC Kaiser sau HTC Sedna au facut obiectul articolelor din ultima saptamana, ceea ce denota ca producatorul si-a pastrat asii din maneca pentru toamna acestui an. Lista finala de terminale HTC disponibile in 2007 nu este cunoscuta inca, deci ne mai putem astepta la surprize, placute din cate se pare, in special daca noile telefoane includ tehnologia TouchFLO.

Clip prezentare HTC Shift:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×