Evolio anunță tableta Evotab 3G "all În one"; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.479 ori
<b>Evolio anunță tableta Evotab 3G "all În one"; Iată detalii!</b>știam datorită lui Emil Dragotă&nbsp;de tableta Evolio Evotab 3G de aproape 2 săptămâni și acum iată că produsul se concretizează. Evolio a anunțat astăzi această tabletă, numind-o un device "all în one". Iată cum arată noul Evotab 3G:...

știam datorită lui Emil Dragotă de tableta Evolio Evotab 3G de aproape 2 săptămâni și acum iată că produsul se concretizează. Evolio a anunțat astăzi această tabletă, numind-o un device "all în one". Iată cum arată noul Evotab 3G:

Terminalul dispune de toate tipurile de conectivitate, de la GPS la 3G și are capacități multimedia de top. Această tabletă suporta apelare telefonică și permite conectarea la device-uri Bluetooth și FM receiver. Evotab 3G vine cu 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și un display IPS HD de 7 inch. La interiorul acestui produs se afla procesorul dual core MediaTek 6577, iar ecranul suporta o rezoluție de 1024 x 600 pixeli.

Ni se pune la dispoziție și un slot microSD, suport Bluetooth 4.0, iar modemul GSM-3G încorporat funcționează în rețeaua oricărui operator mobil de la noi. Vitezele de download atinse de acest terminal sunt de 7 Mbs, iar tableta rulează o versiune optimizată de Android 4.1, cu o interfață minimalista și notificări inteligente. în plus avem parte și de suita de aplicații Evolio la bordul său, inclusiv biblioteca virtuală Evobook.

Tableta poate fi comandată online chiar de astăzi și costă 700 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×