Deblochează bootloaderul lui Samsung Galaxy S III (US) cu un singur click printr-o aplicație disponibilă in Play Store

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.513 ori
<b>Deblochează bootloaderul lui Samsung Galaxy S III (US) cu un singur click printr-o aplicație disponibilă in Play Store</b>Chiar dacă e vorba de versiunea Verizon a lui Samsung Galaxy S III, e interesant să aflăm că există acum o aplicație care permite deblocarea bootloaderului lui Samsung Galaxy S III. Aplicația o găsiți în Google Play Store, publicată de către...

Chiar dacă e vorba de versiunea Verizon a lui Samsung Galaxy S III, e interesant să aflăm că există acum o aplicație care permite deblocarea bootloaderului lui Samsung Galaxy S III. Aplicația o găsiți în Google Play Store, publicată de către dezvoltatorul mmmeff. Softul poartă numele de VZW GS3 EZ Unlock și se bazează pe un exploit.

Cu câteva zile în urmă câțiva dezvoltatori pricepuți au reușit să deblocheze bootloaderul lui Galaxy S III, manipulând codul necesar pe Linux sau Mac OS X. Rețineți că aplicația din Play Store necesita un telefon rootat, iar după deblocarea bootloaderului utilizatorii pot beneficia de ROM-urile AOSP non kexec. Chiar dacă aplicația e doar pentru versiunea Verizon de Galaxy S III, am putea vedea în curând și o variantă pentru modelul european.

De ce ne interesează acest lucru? Aflați că la nivelul de bază un smartphone Android e ca un hard drive, cu partiții separate, una pentru fișiere de sistem Android, alta pentru datele aplicațiilor și altele pentru diferite alte procese. Bootloaderul este un fel de punct de securitate pentru acele partiții, o zonă de verificare. Dacă umblați la partiții atunci puteți strica iremediabil telefonul, dar dacă vă pricepeți, veți putea să vă jucați cu diferite custom ROM-uri. Majoritatea telefoanelor vin cu bootloaderul blocat, inclusiv terminalele Nexus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×