Allview anunță E2 Jump, un smartphone rezistent la apă, cu 2 difuzoare frontale puternice

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.413 ori
<b>Allview anunță E2 Jump, un smartphone rezistent la apă, cu 2 difuzoare frontale puternice</b>Allview a anunțat astăzi noul telefon E2 Jump, un smartphone cu design tineresc și funcții atractive. El este rezistent la apă în conformitate cu standardul IPX5 și vine cu două difuzoare frontale puternice. &nbsp; Handsetul este unul dual SIM, cu...

Allview a anunțat astăzi noul telefon E2 Jump, un smartphone cu design tineresc și funcții atractive. El este rezistent la apă în conformitate cu standardul IPX5 și vine cu două difuzoare frontale puternice.

Handsetul este unul dual SIM, cu ecran IPS de 4.5 inch, iar E2 Jump are că public țintă tinerii activi, sportivi și aventurieri. De remarcat că acesta este primul telefon Allview care are protecție contra apei în standardul IPX5. Terminalul folosește un display cu tehnologie Full Lamination, ce elimina spațiile dintre LCD și sticlă, asigurând imagini clare și luminoase, cu consum redus de energie.

Allview E2 Jump

Acest model rulează Android 4.4 KitKat și include un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare flash. în plus, el aduce un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB, o cameră principală de 5 MP cu autofocus și filmare Full HD. Bateria de 2000 mAh oferă până la 8 ore de convorbiri și până la 8 zile de funcționare în standby.

Allview E2 Jump poate fi precomandat de azi la prețul de 599 lei si vine cu o carcasa de un verde aprins foarte atractiv.

Allview anunță E2 Jump, un smartphone rezistent la apă, cu 2 difuzoare frontale puternice

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×