Ce ne pregătește Apple pentru 2014; Iată un roadmap bogat: iWatch, noi iPaduri, Apple TV și Macbookuri

1.143 ori
<b>Ce ne pregătește Apple pentru 2014; Iată un roadmap bogat: iWatch, noi iPaduri, Apple TV și Macbookuri</b>Una dintre sursele de încredere când vine vorba de zvonuri legate de Apple este analistul Ming Chi Kuo de la KGI Securities, care astăzi ne oferă o vedere completă asupra portofoliului de produse Apple pe 2014. Ei au în roadmap atât faimosul...

Una dintre sursele de încredere când vine vorba de zvonuri legate de Apple este analistul Ming Chi Kuo de la KGI Securities, care astăzi ne oferă o vedere completă asupra portofoliului de produse Apple pe 2014. Ei au în roadmap atât faimosul iWatch, cât și noi iPhone-uri, iPad-uri și un nou Apple TV.

Aflăm cu această ocazie ca smartwatchul iWatch va sosi undeva către finalul trimestrului 3, cu funcție biometrică, integrarea cu alte terminale iOS și un design elegant. El va sosi în două versiuni, una de 1.3 inch și de 1.5 inch, cu display flexibil AMOLED. Vom avea parte și de o baterie de 200/250 mAh și un design slim și încărcare wireless.

iPhone 6 va sosi în versiuni de 4.7 inch și 5.5 inch, cu rezoluție de 1334 x 750 pixeli, respectiv Full HD, procesoare Apple A8, 1 GB RAM și Touch ID. Handsetul de 4.7 inch vine în septembire, iar cel de 5.5 inch mai târziu. iPad Air 2 va veni cu Touch ID și CPU A8, plus cameră de 8 MP, debutând în luna octombrie, în vreme ce iPad Mini Retina 2 va sosi cu Touch ID și CPU A8 undeva prin toamna.

Am putea vedea și un nou MacBook Air ultraslim de 12 inch, cu rezoluție mai mare, un iMac cu preț mai mic și un Apple TV ușor upgradat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×