Allview anunță noutăți pentru telefoanele din seria Soul X5, cu elemente specifice Android 9.0 Pie și Android 10 Q; Deducem că acestea vor primi cel puțin 2 actualizări

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.277 ori
<b>Allview anunță noutăți pentru telefoanele din seria Soul X5, cu elemente specifice Android 9.0 Pie și Android 10 Q; Deducem că acestea vor primi cel puțin 2 actualizări </b>Allview a oferit în această săptămână detalii despre actualizările pregătite pentru telefoanele din seria Soul X5. Braşovenii au luat în calcul atât noutăţile din Android 9, cât şi cele zvonite pentru Android 10 Q .În următoarea lună, cel târziu

Allview a oferit în această săptămână detalii despre actualizările pregătite pentru telefoanele din seria Soul X5. Braşovenii au luat în calcul atât noutăţile din Android 9, cât şi cele zvonite pentru Android 10 Q .În următoarea lună, cel târziu 2 luni, Allview va lansa probabil şi primele telefoane cu Android Pie la bord. Până atunci aflăm ce ne-a pregătit pentru viitoarele device-uri. Iată cum arată lista de noutăţi:

1. Dark UI

Allview Dark UI

Am văzut One UI de la Samsung implementând aşa ceva, iOS 13 va avea ceva de gen, iar acum şi Allview adopta o interfaţă întunecată. Va sosi pe telefoanele din gama X5, ajutând la economisirea de energie şi fiind un mod mai blând cu ochii utilizatorilor. Se poate seta din panoul System Administrator şi este un avantaj al lui Android Pie.

2. Screen Recorder şi Super Screenshot

Screen Recorder

Funcţia Screen Recorder este gândită pentru Android Q/ Android 10 şi va permite realizarea de capturi video ale ecranului telefonului. Va înregistra cu sunet, lucru util pentru gameri şi dezvoltatori.

Captura ecran

Super Screenshot vine din Android 9 şi va permite să alegeţi ce zonă să capturaţi pe o pagină de Internet.

3. Swipe pentru navigare rapidă

Allview gesturi navigare

Visual UI 3.0 are deja gesturi swipe, care vor evolua pe viitor. Veţi putea naviga cu un singur deget, indiferent de zona ecranului în care vă aflaţi. Puteţi şi să ascundeţi butoanele de pe ecran, mărind suprafaţa de vizualizare.

4. Notificări Inteligente

Notificari inteligente Allview

Telefoanele Allview Soul X5 au un sistem inteligent de notificări, care va avertiza utilizatorul legat de aplicaţiile care consumă resurse în fundal. Şi acesta va fi upgradat pe viitor.

5. Deep Face ID

Deep Face ID este o tehnologie de scanare şi identificare facială, care va fi integrată nativ în Android 10. Va realiza o hartă 3D a feţei utilizatorului, securizând informaţiile personale. Soul X5 Pro a fost printre primele telefoane de pe piaţă cu un sistem de scanare facială 3D anul trecut. Şi modelele Soul X5 şi Soul X5 Style au ceva similar, dar mai light şi bazat pe AI şi software.

6. Economisire inteligentă

Aici e vorba despre funcţiile de tip Adaptive Birghtness şi Adaptive Battery. Acestea vor regla automat luminozitatea şi să o optimizeze în funcţie de cantitatea de lumină din jur. Battery Saver şi Adaptive Battery vor învăţa din modul vostru de utilizare şi vor opri sau porni aplicaţii după cum este cazul. În funcţie de aplicaţiile deschise va creşte sau scădea consumul.

Aşteptăm acum să vedem ce ne-a pregătit Allview pentru MWC 2019 săptămâna viitoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×