Aşa ar putea arăta iPhone-ul pliabil; Apar concepte şi randări în format clamshell vertical

656 ori
<b>Aşa ar putea arăta iPhone-ul pliabil; Apar concepte şi randări în format clamshell vertical</b>Aşa cum se întâmplă de obicei, orice scăpare de brevete este urmată şi de randări inspirate de ele. Am văzut recent o serie de propuneri de designuri şi brevete de telefoane pliabile Apple, care acum sunt transformate în randări

Aşa cum se întâmplă de obicei, orice scăpare de brevete este urmată şi de randări inspirate de ele. Am văzut recent o serie de propuneri de designuri şi brevete de telefoane pliabile Apple, care acum sunt transformate în randări concept de către Letsgodigital.org.

Concept iPhone pliabil

Aceştia au ales modelul vertical clamshell de iPhone, care ar urma să vină în 2020 şi au creat o serie de randări. Trebuie spus că nu sunt prea convingătoare, pentru că terminalul e prea subţire şi pare prea fragil pentru a fi viabil. În plus, mă aştept să aibă o interfaţă diferită de cea clasică.

Concept iPhone pliabil

Telefonul vine cu muchii foarte subţiri, dar face loc pentru o cameră frontală singulară şi una duală în spate. Pare fabricat din metal, ceea ce nu e plauzibil, iar porţiunea pliabilă nu pare să includă vreun element special de flexare. Ideea este de a permite device-ului să se îndoaie atât spre exterior, cât şi spre interior.

Concept iPhone pliabil

Creatorii conceptului vorbesc despre un mod de utilizare în două persoane, aşa numitul "stand", în care o persoană foloseşte o jumătate de ecran şi cealaltă folosească jumătatea pliată spre el pentru alt task. Unul poate vedea un clip YouTube şi altul verifică mailul să zicem.

Şansele sunt mici ca acest terminal să se materializeze în acest format, cred eu. Cred că Apple va opta mai degrabă pentru un pliabil orizontal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×