Allview colaboreaza cu Bitstream Inc, include browserul Bolt pe terminalele viitoare

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.780 ori
<b>Allview colaboreaza cu Bitstream Inc, include browserul Bolt pe terminalele viitoare</b>Producatorul brasovean de telefoane Visual Fan, care a lansat numeroase modele Allview, a anuntat recent parteneriatul sau cu Bitstream Inc, o companie care va implementa browserul mobil Bolt pe terminalele sale. &nbsp; &nbsp; Bitstream va fi partener...

Producatorul brasovean de telefoane Visual Fan, care a lansat numeroase modele Allview, a anuntat recent parteneriatul sau cu Bitstream Inc, o companie care va implementa browserul mobil Bolt pe terminalele sale.

Bitstream va fi partener oficial al celor de la Visual Fan, iar primul telefon care va folosi browserul Bolt este F1 X-perience, un model dual SIM ce urmeaza a fi lansat la finalul lui 2009. Terminalul vine cu un look elegant, suport WiFi, TV Analog, widgeturi, display touchscreen, jocuri 3D, senzor de miscare, o camera de 3.2 megapixeli si multe altele.

F1 X-perience foloseste un meniu customizabil, efect voce, robot telefonic, iar camera sa dispune de un blitz LED. Telefonul va avea preinstalat, pe langa browserul Bolt si eBuddy, o aplicatie IM, cu suport Yahoo, MSN Messenger, Facebook, MySpace, ICQ si multe alte aplicatii similare. Bolt este un browser web cu o viteza mare de incarcare si o randare buna a paginilor web pe terminalele Allview, dupa cum au aratat testele.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×