LG anunta telefonul GW820 (eXpo), cu procesor de 1 GHz si proiector mobil optional

Autor:  | Publicat în:  LG 2.118 ori
<b>LG anunta telefonul GW820 (eXpo), cu procesor de 1 GHz si proiector mobil optional</b>LG tocmai a anuntat un nou smartphone dotat cu procesor de 1 GHz, modelul LG eXpo, cunoscut si drept GW820. Handsetul va sosi pe piata prin operatorul AT&T, incepand cu data de 7 decembrie si va oferi suport pentru conectivitate HSPA (7.2 Mbps). Avem de-a...

LG tocmai a anuntat un nou smartphone dotat cu procesor de 1 GHz, modelul LG eXpo, cunoscut si drept GW820. Handsetul va sosi pe piata prin operatorul AT&T, incepand cu data de 7 decembrie si va oferi suport pentru conectivitate HSPA (7.2 Mbps).

Avem de-a face cu un telefon Windows Mobile 6.5 cu display touchscreen, un slider quad band cu suport UMTS/HSDPA, dar si triband (850/1900/2100 MHz). Printre specificatiile sale se numara o camera de 5 megapixeli cu blitz, GPS, WiFi, o tastatura full QWERTY si suport Bluetooth 2.1 cu EDR. Browsingul se realizeaza cu ajutorul lui Internet Explorer Mobile si aflam si ca acest handset mai incorporeaza o baterie Li-polymer de 1500 mAh.

LG eXpo foloseste un un ecran touch extern de 3.2 inchi, un cititor RSS, Podcast, aGPS si vine cu un slot pentru carduri microSD, dar si cu un proiector mobil optional. Terminalul va fi disponibil din 7 decembrie la pretul de 200 de dolari, cu un abonament AT&T pe 2 ani.

LG GW820 eXpo

LG anunta telefonul GW820 (eXpo), cu procesor de 1 GHz si proiector mobil optional

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×