Selfie-uri de 32 de megapixeli?! Da, cu noul telefon Vivo X5 Pro

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.893 ori
<b>Selfie-uri de 32 de megapixeli?! Da, cu noul telefon Vivo X5 Pro</b>Am asistat la multe scăpări legate de telefonul Vivo X5 Pro, cu accentul pe designul sau slim, marginile &icirc;nguste ale ecranului sau dotările sale high end. Ei bine, azi aflăm că acest model va fi un ultra mega super selfie phone, cu capacitatea...

Am asistat la multe scăpări legate de telefonul Vivo X5 Pro, cu accentul pe designul sau slim, marginile înguste ale ecranului sau dotările sale high end. Ei bine, azi aflăm că acest model va fi un ultra mega super selfie phone, cu capacitatea de a captură selfie-uri de 32 de megapixeli.

Compania a postat un teaser pe web, în care indică această rezoluţie. Evident, nu ne aşteptam să vedem o cameră de 32 MP în zona frontală a handsetului, ci mai degrabă o tehnologie de interpolare, similară cu cea de pe Oppo Find 7, care genera fotografii de 50 de megapixeli cu o cameră de 13 MP. Practic e realizată rapid o serie de fotografii, care apoi sunt alipite împreună într-una cu rezoluţie uriaşă.

Vivo X5 Pro va aduce probabil această tehnologie şi pe camera frontală, astfel că veţi putea să vedeţi cearcăne, coşuri şi fire de barba în toată splendoarea lor, la mulţi megapixeli. Pe lângă această dotare, terminalul va sosi cu un ecran cu sticlă curbată 2.5D, o ramă metalică rotunjită, 3 GB RAM şi o baterie de 3500 mAh. Aşteptam debutul la începutul lunii mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×