Allview E2 Jump unboxing & concurs: scoatem din cutie primul telefon rezistent la apă (IPX5) de la Allview (Video)

4.548 ori
<b>Allview E2 Jump unboxing & concurs: scoatem din cutie primul telefon rezistent la apă (IPX5) de la Allview (Video)</b>După iureşul telefoanelor Samsung de nouă generaţie, ne re&icirc;ntoarcem atenţia pe plan local, unde a debutat recent şi un telefon Allview rezistent la apă, conform standardului IPX5. Allview E2 Jump, căci despre el vorbim, a ajuns pe masa de...

După iureşul telefoanelor Samsung de nouă generaţie, ne reîntoarcem atenţia pe plan local, unde a debutat recent şi un telefon Allview rezistent la apă, conform standardului IPX5. Allview E2 Jump, căci despre el vorbim, a ajuns pe masa de teste Mobilissimo.ro şi mai jos îi puteţi vedea unboxingul, dar aflaţi şi că îl puteţi câştiga la un concurs.

Acest model are preţul de 599 lei şi vine cu un interior capsulat, ce îi conferă rezistență la apă. În cutie găsim manualul, codul Bitdefender Mobile Security, protecţie pentru ecran, căşti cu design destul de atractiv, încărcătorul şi cablul USB. Telefonul are un design tineresc şi o culoare fistichie, o nuanţă verde neon, ca şi cutia. De remarcat şi faptul că acest handset are capace pe portul microUSB şi jackul audio.

Allview E2 Jump unboxing

Ce înseamnă certificare IPX5? Ei bine, înseamnă că terminalul continuă să funcţioneze şi când e supus unui jet de apă cu presiune scăzută, din orice unghi. El suportă această stropire timp de 3 minute şi de la 3 metri distanţă, rezistând astfel la jeturi de apă, ploaie şi stropire. Difuzoarele lui E2 Jump sunt montate frontal, iar acest model a debutat în februarie 2015, dotat cu două sloturi SIM, un display IPS LCD de 4.5 inch şi un procesor quad core Cortex A7.

Continutul cutiei lui Allview E2 Jump

La bord se află şi 8 GB stocare, 1 GB RAM, o cameră de 5 MP în spate, una frontală de 0.3 MP şi o baterie de 2000 mAh. Revenim în curând cu o recenzie, dar până atunci hai să vedem împreună care sunt regulile concursului.

Iată regulile.

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "În ce situaţii se poate dovedi util un telefon rezistent la apă? Consideraţi utilă această funcţie introdusă de Allview?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol de unboxing/review

Cele 4 capturi sunt trimise pe mail la concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview E2 Jump", plus numele real, numărul de telefon şi adresa. Extragerea va avea loc după publicarea recenziei.

Allview E2 Jump prețuri actualizate:

Allview E2 Jump unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×