Carcasa unui smartphone misterios apare din nou în imagini; de această dată vedem logo-ul Xiaomi aplicat peste

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 642 ori
<b>Carcasa unui smartphone misterios apare din nou în imagini; de această dată vedem logo-ul Xiaomi aplicat peste</b>Spre sf&acirc;rșitul lunii noiembrie a anului trecut dam peste o serie de fotografii foarte interesante ce ne prezentau carcasa unui viitor smartphone Oppo, unul ce se asemăna cu nimeni altul dec&acirc;t iPhone 6s. La aproximativ 2 luni de la această...

Spre sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut dam peste o serie de fotografii foarte interesante ce ne prezentau carcasa unui viitor smartphone Oppo, unul ce se asemăna cu nimeni altul decât iPhone 6s. La aproximativ 2 luni de la această scăpare, carcasa misterosului device apare din nou în fotografii.

Neobișnuit însă, este faptul că de această dată vedem logo-ul Xiaomi aplicat pe carcasa aflată în proces de producție. Ce ne duce din start cu gândul la o posibilă manipulare a fotografiilor în Photoshop, este prezența celor 4 orificii destinate pentru susținerea logo-ului Oppo, orificii ce în unele imagini sunt șterse.

Aceleași imagini scot la iveală din nou că avem de-a face cu un terminal slim de tip phablet, unul ce împrumută elemente de design din tabăra Apple. Fie că acesta va fi un Xiaomi, sau un Oppo mai degrabă, ne așteptăm la specificații de top, probabil la un panou de aproximativ 6 inch cu rezoluție Quad HD și la un procesor quad-core Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×