Allview F1 X-perience, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

4.113 ori
<b>Allview F1 X-perience, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>Brasovenii de la Allview ne-au oferit recent oportunitatea de a analiza cel mai performant telefon dual SIM produs de acestia: modelul Allview F1 X-perience. Prezentat in clipul de mai jos, terminalul este unul aratos si cu functii care vor multumi si...

Brasovenii de la Allview ne-au oferit recent oportunitatea de a analiza cel mai performant telefon dual SIM produs de acestia: modelul Allview F1 X-perience. Prezentat in clipul de mai jos, terminalul este unul aratos si cu functii care vor multumi si unii din cei mai pretentiosi utilizatori:

Handsetul vine cu un ecran touch rezistiv de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si care opereaza in tandem cu un stylus. F1 X-perience suporta WiFi, o premiera pentru handseturile Allview, iar lista sa de specificatii include si 128 MB memorie Flash, 64 MB ROM si 71.8 MB memorie interna. In plus, telefonul foloseste carduri microSD de pana la 16 GB.

Un alt atuu este prezenta functiei televiziune analogica, iar Allview F1 X-perience mai include si Bluetooth, radio si o baterie de 900 mAh pe lista de dotari. Bateria sa rezista 2-3 zile in standby si 240 de minute in mod convorbire. Ce sare in ochi imediat la acest terminal este interfata, care o imita pe cea de pe iPhone, lucru care nu poate decat sa bucure utilizatorii, deoarece UI-ul este deja arhicunoscut.

La pretul de 799 lei, acest terminal este clar o optiune de luat in seama!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×