Allview F3 Sensy, un nou telefon dual SIM, cu media player YouTube și cameră de 3.2 megapixeli

2.330 ori
<b>Allview F3 Sensy, un nou telefon dual SIM, cu media player YouTube și cameră de 3.2 megapixeli</b>Allview ne propune un nou terminal pentru această vară și anume un nou model dual SIM: F3 Sensy. Terminalul vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, un display touch de 3.2 inchi și conectivitate WiFi, EDGE și GPRS. în plus, terminalul este foarte...

Allview ne propune un nou terminal pentru această vară și anume un nou model dual SIM: F3 Sensy. Terminalul vine cu o cameră de 3.2 megapixeli, un display touch de 3.2 inchi și conectivitate WiFi, EDGE și GPRS. în plus, terminalul este foarte personalizabil.

Noul telefon românesc Allview vine și cu Bluetooth și cu posibilitatea de a viziona clipuri pe YouTube folosind un media player care deschide fișiere video și audio, fie ca e vorba de MP3, videoclipuri, sau filmulețe de pe YouTube. Camera de 3.2 megapixeli a lui F3 Sensy suporta captura video la rezoluție de 720 x 560 pixeli și 30 fps.

Utilizatorii vor beneficia și de o galerie 3D care va afișa într-o grafică atractivă imaginile stocate în memoria telefonului. Că tot am menționat memoria, spațiul de stocare extern poate ajunge până la 8 GB via card microSD. Meniul principal al noului device Allview folosește două ecrane ce pot fi setate folosind imagini tridimensionale, fie în varianta spațială, fie ca o tornadă, în funcție de temele disponibile.

Puteți rula și aplicații Java pe acest terminal și aveți la dispoziție și widgeturi precum note, calendar, apeluri ratate, alarmă și altele, ce pot fi descărcate din WidgetStore. Allview F3 Sensy urmează să soseasca în curând în magazinele din toată țara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×