Nokia și Microsoft lansează primul telefon WP7 Mango pe 17 august? Evenimentul din Köln ne dă speranțe!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.474 ori
<b>Nokia și Microsoft lansează primul telefon WP7 Mango pe 17 august? Evenimentul din Köln ne dă speranțe!</b>Invitația de mai jos poate fi primul semn al noii istorii pe care o va scrie Nokia odată cu lansarea primului său terminal Windows Phone. De vreme ce Nokia și Microsoft apar în tandem aici și este menționat și noul logo Windows Phone Mango, sunt...

Invitația de mai jos poate fi primul semn al noii istorii pe care o va scrie Nokia odată cu lansarea primului său terminal Windows Phone. De vreme ce Nokia și Microsoft apar în tandem aici și este menționat și noul logo Windows Phone Mango, sunt șanse destul de mari să vedem măcar un terminal cu WP7 în acțiune la Gamescon.

Evenimentul marchează debutul unei săptămâni de gaming, desfășurată în Koln, Germania sub numele de Gamescon. în data de 17 august are loc această "petrecere" menționată în invitație, incluzând logo-urile Microsoft și Nokia. Am putea asista la debutul telefonului Nokia Sea Ray, geamănul lui N9 cu WP7, pe care l-am văzut în acțiune în clipuri video și în imagini de câteva ori în ultima lună.

Ne intrigă și mențiunea de pe invitație cu privire la tombola ce are ca premiu atât console Xbox 360, cât și un telefon Nokia Windows Phone. în cel mai rău caz, nu vom vedea un debut oficial, ci doar fotografii surprinse pe ascuns cu oficiali Nokia sau Microsoft jucându-se cu terminalele Mango OS la Gamescon. Să ne așteptăm și la o integrare a telefonului Nokia cu ecosistemul Xbox Live, eventual și câteva jocuri speciale pentru Kinect?

în plus, după primul telefon Mango OS, Fujitsu Toshiba IS12T, ne mai poate surprinde Nokia cu ceva?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×