Allview îşi aduce cele mai inteligente produse la Bucharest Tech Week: Android TV, oglindă inteligentă şi altele

1.077 ori
<b>Allview îşi aduce cele mai inteligente produse la Bucharest Tech Week: Android TV, oglindă inteligentă şi altele</b>Allview va fi prezentă între 24 şi 26 mai 2019 la cel mai mare festival tech din ţara noastră, Bucharest Tech Week. Va miza pe ideea de Smart Home şi Internet of Things, prezentând cele mai inteligente produse din portofoliul său

Allview va fi prezentă între 24 şi 26 mai 2019 la cel mai mare festival tech din ţara noastră, Bucharest Tech Week. Va miza pe ideea de Smart Home şi Internet of Things, prezentând cele mai inteligente produse din portofoliul său. Avem detalii despre ele mai jos.

Compania brașoveană va prezenta în cadrul Tech Expo din Piaţa Universităţii o serie de noutăţi în zona de interacţiune a utilizatorului cu diferite dispozitive. Veţi putea vedea acolo un Allview Android TV, un panou de comandă pentru o casă inteligentă. Va putea porni aerul condiţionat, seta o anumită temperatură, aprinde sau stinge luminile şi porni aparatul de cafea. Totul se face prin comandă vocală, realizată prin Google Assistant.

Există şi o telecomandă inteligentă şi posibilitatea de a ataşa un gamepad, pentru a juca jocuri. Allview mai aduce la acelaşi show şi Oglinda Inteligentă Allview Smart Mirror, care se activează atunci când detectează apropierea unei persoane. Se va conecta la Internet prin WiFi şi comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri. Este rezistentă la contactul cu apă şi permite şi aplicarea de machiaj la nivel virtual pentru a încerca diferite look-uri. Acest Smart Mirror oferă şi sfaturi cosmetice, de îngrijire şi de sănătate, dar permite şi realizarea de apeluri video şi controlul altor dispozitive din casă.

La acelaşi stand Allview veţi vedea şi un cântar inteligent SmartCare, care poate fi folosit de toţi membrii familiei, prin conturi separate, înregistrând 14 parametri vitali legaţi de sănătate. În funcţie de aceste valori, aplicaţia va genera un program de activităţi fizice şi un regim ideal, monitorizând progresul fiecăruia în timp.

Veţi mai vedea şi cea mai nouă versiune a asistentului vocal AVI, prezentată pe telefonul Allview Soul X6 Xtreme (subiect de giveaway la un concurs Mobilissimo.ro apropo), dar şi ceasul inteligent Hybrid S/T, cu un design clasic, apropiat de epoca analogică, dar şi cu notificări şi alte funcţii smart. Ceasurile Hybrid S şi T au rezistenţă până la 3 ATM şi un design elegant, cu sticlă anti zgârieturi şi corp din oţel inoxidabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×