Ceasul inteligent TicWatch C2 cu ecran AMOLED, certificare IP68 și Wear OS acum la doar 750 lei pe GeekBuying (depozit european)

798 ori
<b>Ceasul inteligent TicWatch C2 cu ecran AMOLED, certificare IP68 și Wear OS acum la doar 750 lei pe GeekBuying (depozit european)</b>Pe final de octombrie 2018 cei de la Mobvoi lansau pe piață și arătosul smartwatch TicWatch C2, un purtabil care ajunge să fie tare accesibil în această perioadă mulțumită celor de la GeekBuying. Retailerul chinez ne oferă

Pe final de octombrie 2018 cei de la Mobvoi lansau pe piață și arătosul smartwatch TicWatch C2, un purtabil care ajunge să fie tare accesibil în această perioadă mulțumită celor de la GeekBuying. Retailerul chinez ne oferă un cod promoțional de reducere și pe deasupra aflați și că acest smartwatch se va livra rapid din depozitul european al comerciantului care se află în Spania.

Ceasul în sine se prezintă tare bine la capitolul design cu un cadran metalic, adoptând un look curat și fără briz-brizuri extra. În zona hardware întâlnim un ecran AMOLED de 1.3 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, procesor Snapdragon Wear 2100, 4 GB stocare, 512 MB RAM și o baterie de 400 mAh.

Primim sistemul de operare wearOS aici, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, suport pentru plăți via Google Pay și senzor pentru măsurarea ritmului cardiac la bord.  Folosind codul promo LQYJXALY puteți achiziționa acest smartwatch (compatibil iOS, Android) pentru suma de doar 667 lei, cu mențiunea că livrarea vă costă 73 lei.

TicWatch C2

Chiar și așa se ajunge la o sumă totală de 750 lei pentru un ceas deștept, arătos și mai accesibil în comparație cu alte soluții de pe piață. Livrarea se va realiza în 4-6 zile lucrătoare. Promoția este valabilă până pe 31 mai și doar 50 unități vor fi vândute la acest preț special!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×