Revolut lansează Group Vaults, puşculiţe digitale la comun pentru membrii unei familii sau prieteni

1.200 ori
<b>Revolut lansează Group Vaults, puşculiţe digitale la comun pentru membrii unei familii sau prieteni</b>Revolut anunţă astăzi lansarea unei noi funcţionalităţi pentru serviciul său, Group Vaults. Vestea vine la puţin timp după ce serviciul de banking online a împlinit un an de prezenţă în ţara noastră. Hai să vedem ce aduce nou

Revolut anunţă astăzi lansarea unei noi funcţionalităţi pentru serviciul său, Group Vaults. Vestea vine la puţin timp după ce serviciul de banking online a împlinit un an de prezenţă în ţara noastră. Hai să vedem ce aduce nou Group Vaults.

Group Vaults este o funcţie care oferă puşculiţe digitale la comun pentru a face economii la nivel de membrii unei familii sau prieteni. Aceştia vor putea economisi împreună şi această modalitate reprezintă o alternativă la conturile comune de economii. Grupurile de utilizatori pot rotunji mărunţişul rămas după fiecare tranzacţie şi realiza plăți recurente sau unice către puşculiţa lor digitală Vault.

Sistemul de Vaults exista deja, dar doar la nivel individual. Până acum românii au economisit peste 10 milioane de lei prin vaults, în cele peste 32.000 de puşculiţe digitale deschise până acum. Funcţionalitatea aceasta a sosit în aprilie 2018, iar utilizatorii din Europa au creat peste 1 milion de Vaults pan acum, economisind peste 85 de milioane de euro.

Revenind la Group Vaults, aceasta este o metodă bună pentru că un grup de persoane să facă economii şi să strângă bani pentru plata facturilor, o vacanţă sau un cadou. E o functie utilă pentru cupluri, care vor să evite birocraţia deschiderii unui cont bancar comun.

Revolut se lansa în iulie 2015 în Marea Britanie şi este un serviciu de banking, care include şi schimb valutar, plăți peer to peer şi servicii legate de criptomonede. S-a remarcat prin tarifele foarte reduse a schimburi şi plăti internaţionale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×