Intrarea pe piața TV se dovedește a fi o mutare inteligentă pentru Allview, companie ce se așteaptă la creșteri mari în acest an

921 ori
<b>Intrarea pe piața TV se dovedește a fi o mutare inteligentă pentru Allview, companie ce se așteaptă la creșteri mari în acest an</b>În toamna anului 2018 cei de la Allview suprindeau publicul odată cu lansarea primelor televizoare din portofoliu, o mutare care iată se dovedește a fi de bun augur după cum aflăm astăzi. Descoperim prin intermediul

În toamna anului 2018 cei de la Allview suprindeau publicul odată cu lansarea primelor televizoare din portofoliu, o mutare care iată se dovedește a fi de bun augur după cum aflăm astăzi. Descoperim prin intermediul ZF.ro faptul că în acest an compania brașoveană se așteaptă la creșteri financiare mari de până la 20%, acestea fiind datorate în special datorită intrării pe piața de televizoare inteligente.

Veștile bune sosesc după un 2018 reprezentat de un declin al cifrei de afaceri care ajungea la 76 milioane lei, asta în vreme ce în 2016 cifra de afaceri a companiei era de 307 milioane lei. Nimeni altul decât Lucian Peticilă (CEO Allview) declară că ritmul pozitiv al încasărilor va continua pe parcursul întregului an și că astfel se va pune capăt unei perioade de 3 ani de corecții dure.

Am menţinut rata de creştere de 20% cu care am început anul. Evo­luţia a fost generată în prin­cipal de vânzarea de televizoare. Pe pieţele externe, spre exemplu, cererea de smartphone-uri a scăzut cu aproximativ 10%, dar comen­zile pentru TV-uri au crescut mult mai repede, astfel că rata medie de creştere a cifrei de afaceri s-a păstrat la 20%.

Același Lucian Peticilă spune că evoluția vânzărilor a fost generată în principal de televizoare, atât pe plan local cât și în afară. Pe piețele externe cererea de smartphone-uri a scăzut cu 10%, dar pe de altă parte comenzile de televizoare au înregistrat vânzări mult mai mari.

Mai sus aveți și declarația dată de CEO-ul Allview și vă reamintim că aici la Mobilissimo am testat deja televizorul Allview 49ATC5000-U în decembrie anul trecut, iar astăzi chiar am postat recenzia modelului Allview Android TV 50ATA6000-U.

 În portofoliul Allview găsiți televizoare cu prețuri ce pornesc de la 499 lei, modele cu Android TV la bord, dar și cu rezoluție 4K. Oferta poate fi consultată de aici!

Video-review Allview Android TV 50ATA6000-U

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×