Allview își propune creșterea vânzărilor internaționale cu 50% față de anul trecut

1.024 ori
<b>Allview își propune creșterea vânzărilor internaționale cu 50% față de anul trecut</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam despre o mutare destul de importantă la nivel local, și anume faptul că Alexandru Munteanu, fost șef al departamentului Telecom Samsung Rom&acirc;nia, ajunge acum &icirc;n cadrul Allview. Astăzi, prin...

Cu doar câteva zile în urmă aflam despre o mutare destul de importantă la nivel local, și anume faptul că Alexandru Munteanu, fost șef al departamentului Telecom Samsung România, ajunge acum în cadrul Allview. Astăzi, prin intermediul unui raport marca ZF.ro aflăm câteva dintre așteptările pe care Allview le are pentru viitor.

Alexandru Munteanu, Director al departamentului de afaceri internaționale, a declarat pentru ZF.ro că în acest moment se țintește creșterea vânzărilor internaționale cu 50% față de anul trecut, ca urmare a planului de dezvoltare la nivelul piețelor externe din Europa.

Ni se dezvăluie că în 2014, vânzările externe ale produselor Allview au reprezentat aproximativ 10% din totalul afacerilor Visual Fan ce au ajuns la 60 milioane euro. Începând din această lună, Munteanu este responsabil pentru dezvoltarea business-ului Allview pe plan internațional. Așa cum ați aflat ieri, Allview a dezvăluit cel mai puternic phablet din gamă de până acum, și anume X2 Xtreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×