Allview lansează pe 24 iunie prima gamă de produse ce rulează sistemul de operare Windows

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.308 ori
<b>Allview lansează pe 24 iunie prima gamă de produse ce rulează sistemul de operare Windows</b>Acum câteva minute, prin intermediul unei invitații de presă, compania brașoveană Allview ne anunță cu privire la faptul că o primă serie de terminale ce vor rula sistemul de operare Windows se vor lansa pe data de 24 iunie pe plan local. &nbsp;...

Acum câteva minute, prin intermediul unei invitații de presă, compania brașoveană Allview ne anunță cu privire la faptul că o primă serie de terminale ce vor rula sistemul de operare Windows se vor lansa pe data de 24 iunie pe plan local.

Această nouă gamă de produse va purta denumirea Ampera, iar din câte putem observa în invitația de presă, se remarcă o tabletă Windows 8.1, cât și un terminal Windows Phone 8.1. Lansarea de produse cu Windows vine acum după ce anterior, pagina de Facebook Allview chiar ne oferea un indiciu cu privire la un produs Windows.

Rămâne să vedem cu ce device-uri ne va cuceri Allview săptămâna viitoare și la ce prețuri vor sosi acestea pe piață. Din câte am putut vedea în ultimul timp, cei de la Allview au adus pe piața românească terminale din ce în ce mai performante și mai atrăgătoare, un astfel de exemplu fiind Allview X2 Soul, device ce se poate lăuda cu o grosime de doar 5.55 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×