Allview lansează pe piață modelul V1 Viper i; acesta va sosi cu un display IPS de 4.7 inch și procesor quad-core de 1.3 GHz (Video)

3.017 ori
<b>Allview lansează pe piață modelul V1 Viper i; acesta va sosi cu un display IPS de 4.7 inch și procesor quad-core de 1.3 GHz (Video)</b>Astăzi, 6 mai, compania brașoveană Allview anunță lansarea unui nou model din gama de terminale Viper, și anume Allview V1 Viper i. Acesta dispune pe lângă un slot dual-sim și de un design foarte slim care va putea fi personalizat printr-o serie...

Astăzi, 6 mai, compania brașoveană Allview anunță lansarea unui nou model din gama de terminale Viper, și anume Allview V1 Viper i. Acesta dispune pe lângă un slot dual-sim și de un design foarte slim care va putea fi personalizat printr-o serie de carcase colorate printre care se numără nuanțele: roșu, galben, albastru, negru sau alb.

Allview V1 Viper i dispune de un display IPS OGS de 4.7 inch (950 x 540), un procesor quad-core de 1.3 GHz, conectivitate 3G pe ambele cartele SIM, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor BSI și o cameră foto secundară de 2 megapixeli. De asemenea, mai avem la dispoziție 1 GB de memorie RAM, un GPU Mali 400 și sonorizare de înaltă calitate DTS.

Allview V1 Viper i

Acest terminal reușește să cântărească 143 grame și să măsoare doar 8.11 mm în grosime. Noul terminal Allview V1 Viper i va putea fi regăsit în magazinele partenere începând cu data de 15 mai la un preț recomandat de 799 lei. Capacele colorate vor putea fi achiziționate și separat ulterior.

Allview V1 Viper i

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×