HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)

1.549 ori
<b>HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)</b>Deși se zvonește că nu vom mai avea un Nexus 6, de vreme ce întreg proiectul Nexus va fi anulat și transformat în Silver, iată că în continuare apar concepte pentru un viitor smartphone din seria Nexus. Azi vedem un HTC Nexus 6, realizat de...

Deși se zvonește că nu vom mai avea un Nexus 6, de vreme ce întreg proiectul Nexus va fi anulat și transformat în Silver, iată că în continuare apar concepte pentru un viitor smartphone din seria Nexus. Azi vedem un HTC Nexus 6, realizat de către designerul Vishal.

Că design, el nu aduce prea multe modificări față de Nexus 5, dar HTC pare a-și impune inovațiile pe acest handset. Astfel, el vine cu un corp din polycarbonat, difuzoare BoomSound și un display Full HD de 5.7 inch. în spate se afla o cameră de 12 MP cu stabilizare optică și captura video 4K, iar în față o cameră de 5 megapixeli. Camera din spate mai dispune și de un blitz LED dual tone, iar la interiorul lui Nexus 6 avem un procesor 64 bit Snapdragon 810, însoțit de 3 GB RAM.

HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)

Există acum și o versiune de 64 GB de Nexus 6, iar carcasa acestui model pare a implica tot o suprafață soft touch în spate, după modelul lui Nexus 5 și Nexus 7 2013. Acest concept măsoară 8 mm în grosime, deci e mai subțire decât Nexus 5 și îl vedeți comparat cu acest device în imagini. Cum vă suna ideea unui nou Nexus produs de HTC?

HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×