HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)

1.520 ori
<b>HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)</b>Deși se zvonește că nu vom mai avea un Nexus 6, de vreme ce întreg proiectul Nexus va fi anulat și transformat în Silver, iată că în continuare apar concepte pentru un viitor smartphone din seria Nexus. Azi vedem un HTC Nexus 6, realizat de...

Deși se zvonește că nu vom mai avea un Nexus 6, de vreme ce întreg proiectul Nexus va fi anulat și transformat în Silver, iată că în continuare apar concepte pentru un viitor smartphone din seria Nexus. Azi vedem un HTC Nexus 6, realizat de către designerul Vishal.

Că design, el nu aduce prea multe modificări față de Nexus 5, dar HTC pare a-și impune inovațiile pe acest handset. Astfel, el vine cu un corp din polycarbonat, difuzoare BoomSound și un display Full HD de 5.7 inch. în spate se afla o cameră de 12 MP cu stabilizare optică și captura video 4K, iar în față o cameră de 5 megapixeli. Camera din spate mai dispune și de un blitz LED dual tone, iar la interiorul lui Nexus 6 avem un procesor 64 bit Snapdragon 810, însoțit de 3 GB RAM.

HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept (Video)

Există acum și o versiune de 64 GB de Nexus 6, iar carcasa acestui model pare a implica tot o suprafață soft touch în spate, după modelul lui Nexus 5 și Nexus 7 2013. Acest concept măsoară 8 mm în grosime, deci e mai subțire decât Nexus 5 și îl vedeți comparat cu acest device în imagini. Cum vă suna ideea unui nou Nexus produs de HTC?

HTC Nexus 6 versus Nexus 5 Într-un nou concept

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×