Vivo Xshot va fi lansat oficial În cursul zilei de mâine În cadrul unui eveniment axat pe funcții 3D

Autor:  | Publicat în:  Vivo 881 ori
<b>Vivo Xshot va fi lansat oficial În cursul zilei de mâine În cadrul unui eveniment axat pe funcții 3D</b>Din câte se pare, în ultimul timp asistam la debutul oficial pe piață a unor produse ce vin în mare parte din China, piață care abundă în astfel de produse. După ce anterior am putut admira noi produse ca și Oppo Find 7 sau OnePlus One, iată...

Din câte se pare, în ultimul timp asistam la debutul oficial pe piață a unor produse ce vin în mare parte din China, piață care abundă în astfel de produse. După ce anterior am putut admira noi produse ca și Oppo Find 7 sau OnePlus One, iată că a venit momentul ca și o altă companie din China, și anume BBK să își prezinte oficial noul smartphone pregătit.

Acesta din urmă va fi nimeni altul decât Vivo Xshot, un terminal despre care am mai auzit anterior și care promite o experiență impresionantă la capitolul fotografie. După cum și teaserul oficial ce ne prezintă data de lansare a terminalul sugerează, evenimentul de mâine se va axa pe funcțiile 3D.

Vivo Xshot

Astfel, s-ar putea ca Vivo Xshot să aducă pe lângă funcțiile standard de fotografie și un mod 3D, un mod ce ar putea fi similar cu cel introdus de către HTC pe al lor One M8. Rămâne ca mâine să aflăm cu ce se ascunde în spatele acestui mister legat de funcțiile 3D ale terminalului.

Vivo Xshot

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×