Allview ne pregătește un smartphone cu senzor de amprente; prima imagine teaser este aici!

1.569 ori
<b>Allview ne pregătește un smartphone cu senzor de amprente; prima imagine teaser este aici!</b>Dacă acum o săptămână, compania brașoveană Allview făcea un prim pas spre telefoanele rezistente la apă odată cu lansarea modelului E2 Jump, iată că în curând vom primi poate unul dintre cele mai interesante modele de până acum, și anume...

Dacă acum o săptămână, compania brașoveană Allview făcea un prim pas spre telefoanele rezistente la apă odată cu lansarea modelului E2 Jump, iată că în curând vom primi poate unul dintre cele mai interesante modele de până acum, și anume un device ce sosește cu senzor de amprente. Prima imagine teaser cu produsul pregătit v-o prezentăm în premieră chiar în acest articol.

De asemenea, imaginea de mai sus ne dezvăluie și prezența unui bliț dual-tone situat chiar deasupra senzorului de amprente. Din câte remarcăm, acest produs va beneficia și de o carcasă mată, element ce nu va aduna urmele și praful la fel de rapid ca și smartphone-urile glossy.

Pe partea de specificații tehnice, ne-am putea aștepta la un display de peste 5 inch, un procesor quad-core și la o cameră foto performantă luând în calcul și prezența blițului dual. Acest model misterios ar putea fi lansat oficial chiar la Mobile World Congress din Barcelona, compania brașoveană urmând a fi prezentă la fața locului.

Din punct de vedere al denumirii oficiale, Allview ar putea opta pentru S1 Sign, sau poate chiar X1 Sign. Cum vi se pare această inițiativă și care credeți că va fi numele device-ului pregătit de Allview?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×