Variantele de culoare disponibile pentru Asus ZenFone 2 se afișează În imagini live

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.139 ori
<b>Variantele de culoare disponibile pentru Asus ZenFone 2 se afișează În imagini live</b>&nbsp; Odată cu LG G Flex 2, anul acesta la CES a debutat și smartphone-ul Asus ZenFone 2, device ce sosește pe piață în două variante diferite, una cu 2 GB RAM denumită ZE550ML, și o alta ceva mai puternică cu 4 GB RAM cunoscută sub denumirea...

Odată cu LG G Flex 2, anul acesta la CES a debutat și smartphone-ul Asus ZenFone 2, device ce sosește pe piață în două variante diferite, una cu 2 GB RAM denumită ZE550ML, și o alta ceva mai puternică cu 4 GB RAM cunoscută sub denumirea ZE551ML. Astăzi, prin intermediul publicației taiwaneze sogi.com.tw avem ocazia să vedem în imagini live toate variantele de culoare disponibile pentru acest model.

Astfel, ZenFone 2 este disponibil pe alb, auriu, argintiu, negru, cât și pe roșu, variante ce vă pot îndeplini gusturile la nivel estetic. După cum bine știți, acest smartphone sosește cu un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Intel Z3580 de 2.3 GHz (ZE551ML), sau un chip quad-core Intel Z3560 de 1.83 GHz ce îl găsim pe modelul ZE550ML.

Ni se mai oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și butoane de volum plasate pe spate. La interior suntem întâmpinați și de către o baterie 3.000 mAh. Ce variantă de culoare preferați?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×