HTC One V În România prin Marketonline! Urmașul lui HTC Legend disponibil la comandă

1.253 ori
<b>HTC One V În România prin Marketonline! Urmașul lui HTC Legend disponibil la comandă</b>După ce ați aflat că HTC One X a fost deja oferit prin precomanda de către evoMAG, acum se pare că și HTC One V își pregătește intrarea în țara noatra, de această dată prin Marketonline, retailerul care ne-a oferit un iPad 3 în teste. One V...

După ce ați aflat că HTC One X a fost deja oferit prin precomanda de către evoMAG, acum se pare că și HTC One V își pregătește intrarea în țara noatra, de această dată prin Marketonline, retailerul care ne-a oferit un iPad 3 în teste. One V este considerat urmașul lui HTC Legend, de la care împrumuta câteva elemente de design.

Telefonul a fost prezentat la MWC 2012, împreună cu celelalte două noi modele din seria One: One S și One X. Acesta este cel mai accesibil model ca preț dintre cele 3, costând doar 1.327 lei în oferta marketonline, deci cam jumătate din prețul lui HTC One X. Acesta este probabil cel mai ieftin telefon cu tehnologie Beats Audio pe care îl putem găsi în România, iar dotările sale includ un display de 3.7 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, HSDPA, WiFi și o cameră de 5 MP cu autofocus și bliț LED.

Handsetul măsoară 9.2 mm în grosime și cântărește 115 grame. El rulează Android 4.0 ICS cu o variantă ușor modificată de HTC Sense 4.0. Sub carcasa sa se ascunde și un procesor de 1 GHz și avem la dispoziție și o baterie Li-Ion de 1500 mAh. Observați ce barbie interesantă are handsetul, o trăsătură de design care ne duce la începuturile telefoanelor Android, când astfel de curbe erau la modă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×