Sony pregătește un telefon Android cu CPU Qualcomm S4 pentru iunie?

957 ori
<b>Sony pregătește un telefon Android cu CPU Qualcomm S4 pentru iunie?</b>Sony ar putea lansa un nou telefon Android, de această dată cu un procesor dual core Qualcomm S4 în această vară, conform unor surse apropiate de companie. Este vorba aici despre un device high end, cu suport 4G LTE, o viață a bateriei bună și...

Sony ar putea lansa un nou telefon Android, de această dată cu un procesor dual core Qualcomm S4 în această vară, conform unor surse apropiate de companie. Este vorba aici despre un device high end, cu suport 4G LTE, o viață a bateriei bună și performante crescute față de modelele Sony care foloseau un CPU S3.

Acest "ultraphone" ar putea fi cel identificat cu câteva săptămâni în urmă sub numele de cod LT29i sau Hayabusa. Telefonul ar urma să vină cu un ecran 720p, o cameră de 12 megapixeli și există și posibilitatea ca acest model să fie destinat doar pieței asiatice, în speță Japonia sau Coreea de Sud. Se zvonise la un moment dat ca Sony ar lucra la un nou PSP Phone/Xperia Play, iar numele de cod Hayabusa sau Xperia X fuseseră menționate. Evident toate acestea sunt zvonuri și până la un teaser mai solid, sau o scăpare de fotografii nu avem ceva palpabil despre care să speculăm.

Având în vedere că Xperia S, modelul de vârf al celor de la Sony în acest moment are numele de cod LT26i, mă aștept ca LT29i să îi fie superior, dacă ne luăm după modalitatea de numire a celor de la Sony. Totuși va fi nevoie de mai mult de un ecran 720p, LTE și camera de 12 megapixeli să ne impresioneze. Aceste functii sunt deja prezente pe Xperia Ion și Xperia S. Poate un ecran mai mare, de 4.7 inch, o cameră de 16 megapixeli sau pur și simplu un design inedit?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×