Allview P5 Alldro unboxing - scoatem din cutie un telefon dual core cu branding românesc și amplificator Yamaha (Video)

6.559 ori
<b>Allview P5 Alldro unboxing - scoatem din cutie un telefon dual core cu branding românesc și amplificator Yamaha (Video)</b>Allview P5 Alldro este primul telefon dual core dual SIM cu branding românesc pe care am pus mâna și care vine cu accesibilul preț de 999 lei. îl vedeți scos din cutie mai jos și asta după ce i-am făcut deja recenzia "colegului" său de lansare,...

Allview P5 Alldro este primul telefon dual core dual SIM cu branding românesc pe care am pus mâna și care vine cu accesibilul preț de 999 lei. îl vedeți scos din cutie mai jos și asta după ce i-am făcut deja recenzia "colegului" său de lansare, P4 Alldro, care a debutat tot luna trecută.

P5 Alldro folosește un procesor dual core de 1 GHz, un Cortex A9 care îi permite acestui terminal să ruleze Android 4.0.4 fără probleme. Terminalul încorporează și un display IPS de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar telefonul vine în cutie cu o pereche de căști care arată bine, un manual destul de gros, încărcător, cablu USB și o licență pentru Bitdefender Mobile Security Premium pe câteva luni. Telefonul măsoară 9.8 mm în grosime, cântărește 134.3 grame și include și 4 GB memorie flash (2 GB disponibili pentru utilizatori), plus o cameră de 8 megapixeli.

Avem de-a face cu un handset dual SIM/ dual standby, care dispune și de o cameră de 0.3 megapixeli frontală și o baterie Li-Ion de 1800 mAh. După cum am afirmat și în titlu, acest model dispune de un amplificator audio Yamaha pe care abia aștept să îl pun la test, mai ales la căștile oferite de Allview. Așteptați-vă la un review detaliat în următoarele zile și aflați că deja am testat cameră, cu o surpriză plăcută pe zona de HDR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×