Invitațiile pentru lansarea lui iPad Mini se trimit pe 10 octombrie, tableta ar putea sosi luna asta! (Zvon)

984 ori
<b>Invitațiile pentru lansarea lui iPad Mini se trimit pe 10 octombrie, tableta ar putea sosi luna asta! (Zvon)</b>Cei de la CNN Fortune au o sursă în cadrul investitorilor Apple, care i-a informat în legătură cu faptul că Apple ar putea trimite invitații pentru evenimentul de lansare a lui iPad Mini foarte curând. Aparent gigantul din Cupertino va trimite...

Cei de la CNN Fortune au o sursă în cadrul investitorilor Apple, care i-a informat în legătură cu faptul că Apple ar putea trimite invitații pentru evenimentul de lansare a lui iPad Mini foarte curând. Aparent gigantul din Cupertino va trimite invitațiile săptămâna viitoare, pe 10 octombrie, iar evenimentul s-ar putea desfășura la 7 zile după.

înainte să fie lansat iPhone 5, speculațiile afirmau că vom vedea noul iPhone în septembrie și noul iPad Mini în octombrie, deci ideea începe să capete contur, evident dacă zvonul e real. E posibil ca la începutul lunii noiembrie să înceapă și livrările tabletei cu ecran de 7.85 inch, care va ajuta Apple să domine și mai autoritar piață. Device-ul se va duela de la egal la egal cu tablete ca Nexus 7 sau noile modele Amazon Kindle Fire HD și va trebui să aibă un preț pe măsură. O sumă în jurul valorii de 299 de dolari este vehiculată de experți și zvonurile afirmă că terminalul va sosi cu aceeași cameră iSight de 5 megapixeli de pe iPad 3.

Dacă ne luăm după imaginile ajunse pe web atunci ar trebui să vedem o tabletă care adopta portul Lightning al lui iPhone 5 și difuzoare cu design similar în partea inferioară. Nu avem idee ce procesor, GPU și rezoluție va avea acest model, deși cunoscând Apple mă aștept la un ecran superior celor Full HD de pe tabletele moderne Android. De asemenea e probabil sa vedem si procesorul Apple A6 la bord. Credeți că vom vedea în cele din urmă un iPad Mini în această lună sau zvonurile rămân doar zvonuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×