Allview P6 Stony disponibil la evoMAG.ro; Iată prețul acestui "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM"

Autor:  | Publicat în:  Allview 3.514 ori
<b>Allview P6 Stony disponibil la evoMAG.ro; Iată prețul acestui "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM"</b>Dacă ar fi să îl definim pe Allview P6 Stony în câteva cuvinte, cred că "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM" s-ar potrivi destul de bine. Am fost prezenți la evenimentul de lansare al terminalului și acum trebuie să aflați că acest model ajunge...

Dacă ar fi să îl definim pe Allview P6 Stony în câteva cuvinte, cred că "Galaxy Nexus românesc cu dual SIM" s-ar potrivi destul de bine. Am fost prezenți la evenimentul de lansare al terminalului și acum trebuie să aflați că acest model ajunge la evoMAG.ro, unde este disponibil în stoc, la prețul de 1.499 lei.

Avem de-a face cu un terminal cu diagonală de 4.65 inch, cu Android 4.0.4 ICS la bord și interfața personalizata Berry UI. Sub carcasa se ascunde un CPU dual core Cortex A9, iar terminalul aduce și memorie flash de 4 GB, plus card extern de 16 GB inclus la pachet. Ecranul de 4.65 inch suporta o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și este de tip Super AMOLED. Telefonul măsoară 8.6 mm și vine cu o cameră de 8 megapixeli cu senzor OV8830, același de pe Allview P4 și P4 Duo și chiar iPhone 4.

Mai avem și o cameră în față de 1 megapixel, care se ocupă de videoconvorbiri, iar ca baterie Allview P6 Stony folosește o unitate Li-Po de 2100 mAh, care asigură până la 5 ore și 30 de minute de convorbiri. în aceste zile ne pregătim să publicăm review-ul lui Allview P4 Duo, iar apoi așteptăm cu nerăbdare să ne vină la teste și P6.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×