Iată un mic tutorial cu un terminal BlackBerry seria L cu BB 10 OS la bord (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.113 ori
<b>Iată un mic tutorial cu un terminal BlackBerry seria L cu BB 10 OS la bord (Video)</b>Despre BlackBerry 10 OS și primele modele pe care va rula s-a vorbit mult în ultima vreme, dar web browserul sau nu a primit prea multă atenție. Ei bine, în acest nou video tutorial de mai jos, aruncăm o privire și asupra browserului, dar și a...

Despre BlackBerry 10 OS și primele modele pe care va rula s-a vorbit mult în ultima vreme, dar web browserul sau nu a primit prea multă atenție. Ei bine, în acest nou video tutorial de mai jos, aruncăm o privire și asupra browserului, dar și a gesturilor de multitasking.

Observați că odată ce ne aflăm în browser și facem un swipe de sus in jos se dezvăluie o zonă cu setări și alte două opțiuni în partea superioară a ecranului, în vreme ce un swipe în sus minimizează fereastra și ne prezintă un soi de zona de notificări laterală. Această zonă este axată pe comunicare și afișează mailuri, SMS-uri, tweeturi și statusuri pe Facebook într-un mod foarte discret. Apoi fereastra minimizată poate deveni doar unul dintre thumbnailurile live ale aplicațiilor care rulează în acel moment.

Avem și o zonă dock în partea inferioară a ecranului cu buton de apelare, căutare și cameră, dacă nu mă înșel, iar această portiune îmi amintește cumva de Symbian. în ce privește web browserul de pe BlackBerry 10 OS, RIM promite că acesta va avea cel mai bun suport pentru HTML5, mai bun chiar decât unele browsere desktop. Observați că exact ca la Windows Phone bară de adrese se afla în partea inferioară, iar modalitatea de control a browserului implica un swipe de la stânga la dreapta pentru a deschide un meniu de opțiuni. Când ajungem la meniu putem verifica history-ul, deschide un nou tab sau verifica bookmark-urile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×