Allview P8 Energy Preview + Concurs: mega ”battery phone” cu alură subțire, în teste la Mobilissimo.ro (Video)

24.715 ori
<b>Allview P8 Energy Preview + Concurs: mega ”battery phone” cu alură subțire, în teste la Mobilissimo.ro (Video)</b>Allview P8 Energy de abia a fost lansat săptăm&acirc;na trecută şi iată-l deja &icirc;n teste la Mobilissimo.ro, sub forma unui prototip. Acest "battery phone" ne-a sosit fără cutie, deci vă oferim un preview şi nu un unboxing, după cum puteţi...

Allview P8 Energy de abia a fost lansat săptămâna trecută şi iată-l deja în teste la Mobilissimo.ro, sub forma unui prototip. Acest "battery phone" ne-a sosit fără cutie, deci vă oferim un preview şi nu un unboxing, după cum puteţi vedea mai jos. Terminalul se remarcă prin bateria de 6000 mAh şi are parte şi de un concurs care vi-l aduce ca premiu.

Lansat pe 2 septembrie, acest smartphone costă 1.349 lei şi se livrează către clienţi pe 6 octombrie. El vine pe negru, alb sau auriu şi este un model dual SIM cu suport LTE, care integrează un procesor quad core 64 bit de 1.3 GHz. Handsetul integrează o baterie de 6000 mAh dual cell, care oferă 57.5 ore de convorbiri şi până la 750 de ore de funcţionare în standby.

Allview P8 Energy Preview

Acest smartphone are printre dotări un display de 5.5 inch cu rezoluţie 720p şi panou AMOLED, GPU Mâli T720, 16 GB stocare, slot microSD şi 2 GB RAM. În spate se află o cameră de 13 MP cu interfaţă similară cu cea de pe Allview X2 Xtreme, iar în față avem o cameră selfie de 5 MP. Allview P8 Energy rulează Android 5.1 Lollipop şi în ciuda bateriei impresionante, el măsoară doar 8.5 mm în grosime.

Allview P8 Energy Preview + Concurs: mega ”battery phone” cu alură subțire, în teste la Mobilissimo.ro (Video)

Pe lângă capacitatea ridicată a bateriei, aceasta e capabilă şi de încărcare rapidă, iar telefonul poate servi ca power bank şi încarcă şi alte terminale. Mai multe detalii veţi afla în recenzie, dar până atunci vă informăm că se pot atinge destul de uşor 3-4 zile de funcţionare cu acest handset.

Şi acum iată cum puteţi câştiga un Allview P8 Energy. Iată regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariul la articolul de preview/review cu răspuns la întrebarea "care e activitatea cu care aţi consuma cel mai mult o asemenea mega baterie?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol preview/review

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa "[email protected]" cu subiect "Concurs Allview P8 Energy" plus nume real şi număr de telefon, dar şi adresa. Extragerea va avea loc prin random.org la o dată ce o vom comunica în cadrul recenziei telefonului.

Legat de achiziția lui P8 Energy, doritorii pot beneficia ACUM de un voucher de 400 lei oferit de Allview.ro! Detalii aici!

Allview P8 Energy Video Preview

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×