@Evleaks revine cu o bombă: o imagine nouă cu Nexus 6!

2.107 ori
<b>@Evleaks revine cu o bombă: o imagine nouă cu Nexus 6!</b>Pentru a doua oară în câteva săptămâni @evleaks a ieșit din pauza sa autoimpusă pentru a posta o imagine în premieră cu un super smartphone nelansat încă. E vorba despre Nexus 6, pe care îl așteptăm teoretic să fie lansat mâine, conform...

Pentru a doua oară în câteva săptămâni @evleaks a ieșit din pauza sa autoimpusă pentru a posta o imagine în premieră cu un super smartphone nelansat încă. E vorba despre Nexus 6, pe care îl așteptăm teoretic să fie lansat mâine, conform zvonurilor.

Ceea ce vedem aici este o randare a terminalului, care respectă tot ce știam deja despre device și inclusiv trăsăturile modelului reliefate de acea machetă din lemn aparuta pe web. Noul handset rulează Android L și are o margine metalică albăstruie, care îl va diferenția pe acest produs de alte flagshipuri Motorola din acest an. Dacă zvonurile legate de ecranul de 5.92 inch sunt reale, atunci acesta este un phablet de mari dimensiuni.

Motorola ar fi mutat atât butonul Power, cât și pe cele de volum puțin mai jos, astfel încât să fie mai ușor și comod de apăsat. La interiorul acestui smartphone ar trebui să găsim un procesor Snapdragon 805 și 3 GB RAM, iar la exterior am avea două difuzoare frontale bine camuflate. Ce credeți că a stat în spatele deciziei ca Google să realizeze un Nexus cu ecran atât de mare?

Vi se pare atractiv acest design?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×