Allview pregătește 2 telefoane din seria Soul Mini, iată un teaser

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.362 ori
<b>Allview pregătește 2 telefoane din seria Soul Mini, iată un teaser</b>Colegii de la Gadget.ro au descoperit un soi de teaser pentru două noi modele de telefoane Allview, din gama Soul Mini. Mai jos vedeți imaginea în cauză, iar detaliile sunt incluse în textul care urmează. &nbsp; Allview are planuri mari pentru...

Colegii de la Gadget.ro au descoperit un soi de teaser pentru două noi modele de telefoane Allview, din gama Soul Mini. Mai jos vedeți imaginea în cauză, iar detaliile sunt incluse în textul care urmează.

Allview are planuri mari pentru ultima parte a lui 2014, cu câteva handseturi interesante pregătite de sosire. Sursa imaginii menționează și posibilitatea includerii de ecrane AMOLED HD de 4.8 inch pe noile handseturi, procesoare Qualcomm Snapdragon 400 quad core de până la 1.2 GHz, GPU Adreno 305, 1 GB RAM și 16 GB stocare. Va lipsi slotul microSD, dar va fi prezentă conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth, microUSB.

în spate vom avea camere de 8 MP, iar pentru selfie senzori de 5 megapixeli plasați frontal. Bateria va fi o unitate de 2100 mAh, iar cel puțin unul dintre telefoane va măsura 5.1 mm în grosime, dacă e derivat cumva dintr-un Gionee Elife S5.1, noul deținător de record la capitolul grosime a telefoanelor mobile. Dacă ar fi să ghicesc, aș zice că se va numi Allview X2 Soul Mini.

Așteptăm detaliile oficiale!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×