Allview pregătește lansarea lui P8 Energy Pro; smartphone high-end cu scanner de amprente

1.181 ori
<b>Allview pregătește lansarea lui P8 Energy Pro; smartphone high-end cu scanner de amprente</b>Smartphone-ul P8 Energy Mini tocmai ce a fost anunțat oficial cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, și se pare că acesta va fi cur&acirc;nd urmat de un alt model la fel de interesant. Este vorba despre Allview P8 Energy Pro, terminale pe care...

Smartphone-ul P8 Energy Mini tocmai ce a fost anunțat oficial cu doar câteva zile în urmă, și se pare că acesta va fi curând urmat de un alt model la fel de interesant. Este vorba despre Allview P8 Energy Pro, terminale pe care compania brașoveană ni-l prezintă astăzi sub forma unei imagini teaser.

Materialul afișat mai sus ne dezvăluie faptul că noul smartphone va beneficia de un buton home fizic cu rol de scanner de amprente. Remarcăm totodată că Allview P8 Energy Pro va aduce un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D, fiind vorba cel mai probabil de un ecran similar cu diagonala de 5.5 inch.

Ca dotări, noul device ne-ar puta aduce un procesor octa-core de această dată, 3 GB memorie RAM și poate o cameră foto de 16 megapixeli. Ținând cont de faptul că Allview P8 Energy ne-a impresionat plăcut prin autonomia bateriei, numindu-l un adevărat mamut, tindem să credem că și varianta sa Pro va opta pentru o baterie la fel de generoasă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×