Un ghid cu noutățile aduse de Android 6.0 Marshmallow pe Galaxy S6 și S6 Edge, ajunge astăzi pe web

Autor:  | Publicat în:  Android 1.576 ori
<b>Un ghid cu noutățile aduse de Android 6.0 Marshmallow pe Galaxy S6 și S6 Edge, ajunge astăzi pe web</b>Cu toate că Samsung Galaxy S6 și S6 Edge au fost device-urile flagship Samsung pentru 2015, aceste modele &icirc;ncă nu au primit actualizarea la cea mai recentă versiune Android. Singurele detalii despre noul pachet software soseau la...

Cu toate că Samsung Galaxy S6 și S6 Edge au fost device-urile flagship Samsung pentru 2015, aceste modele încă nu au primit actualizarea la cea mai recentă versiune Android. Singurele detalii despre noul pachet software soseau la sfârșitul lunii ianuarie când aflam despre distribuirea update-ului în Coreea de Sud.

Până când noua versiune va ajunge și pe plan european, putem arunca o privire asupra introducerilor aduse de către Samsung aici. O serie de materiale sosesc astăzi pe web, dezvăluindu-ne ce funcții au fost incluse, și cum s-au schimbat unele elemente de UI în Android 6.0.

Un ghid cu noutățile aduse de Android 6.0 Marshmallow pe Galaxy S6 și S6 Edge, ajunge astăzi pe web

Una dintre aceste introduceri despre care vorbim este Doze, funcție ce pune telefonul într-un soi de mod sleep ce previne rularea aplicațiior în fundal. Vom primi doar alerte pentru mesaje și apeluri, și astfel bateria device-ului se va bucura de o autonomie mai mare. Este prezent și Google Now On Tap, funcție prin care putem căuta detalii despre un subiect afișat pe baza unei capturi de ecran. 

Un ghid cu noutățile aduse de Android 6.0 Marshmallow pe Galaxy S6 și S6 Edge, ajunge astăzi pe web

Nu în ultimul rând, avem modificări pentru lockscreen, control asupra funcțiilor ce sunt utilizate de aplicații, dar și o nouă modalitate de salvare a unei amprente. Puteți descărca acest ghid complet sub forma unei prezentări powerpoint chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×