Allview pregătește lansarea unui phablet de 6 inch cu procesor octa-core; iată prima imagine teaser

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.242 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui phablet de 6 inch cu procesor octa-core; iată prima imagine teaser</b>Proaspăt sosit &icirc;n inbox-ul nostru este un prim teaser marca Allview pentru un nou smartphone ce urmează a fi lansat &icirc;n luna iunie, mai exact un terminal octa-core de tip phablet cu display de 6 inch. Aceste detalii ne sunt dezvăluite chiar...

Proaspăt sosit în inbox-ul nostru este un prim teaser marca Allview pentru un nou smartphone ce urmează a fi lansat în luna iunie, mai exact un terminal octa-core de tip phablet cu display de 6 inch. Aceste detalii ne sunt dezvăluite chiar de imaginea de mai jos, material în care observăm și puțin din panoul frontal al telefonului.

Deși nu primim mai multe informații legate de specificațiile acestui terminal, remarcăm faptul că avem parte de o carcasă unibody slim cu ramă metalică și un panou frontal ce adoptă margini foarte subțiri în jurul ecranului.

Având în vedere faptul că în ultimul timp pe piață am tot văzut terminale cu 3 GB memorie RAM, nu ar fi exclus ca și noul device Allview să aducă un astfel de chip de memorie la bord. În următoarele câteva zile vom reveni cu noi imagini teaser pentru acest phablet ce ar putea fi numit X2 Xtreme.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×