Elephone S8 ar urma să aibă un design mai arătos decât Xiaomi Mi MIX; Ni se promit muchii şi mai înguste, alte inovaţii

2.348 ori
<b>Elephone S8 ar urma să aibă un design mai arătos decât Xiaomi Mi MIX; Ni se promit muchii şi mai înguste, alte inovaţii</b>Elephone a început să facă teasing pentru un viitor smartphone al său, iar dacă Elephone S7 semăna cu Galaxy S7, ei bine Elephone S8 vrea să ia conceptul lui Xiaomi Mi MIX şi să îl ducă la un nou nivel.

Elephone a început să facă teasing pentru un viitor smartphone al său, iar dacă Elephone S7 semăna cu Galaxy S7, ei bine Elephone S8 vrea să ia conceptul lui Xiaomi Mi MIX şi să îl ducă la un nou nivel.

Ni se promite un terminal "monstru", cu un design cu muchii ultra înguste, în dreapta, stânga şi sus. Vom avea şi muchii curbate lateral, 128 GB stocare şi un procesor deca core puternic. Elephone nu se fereşte să menţioneze numele celor de la Sharp şi Xiaomi, ca exemplu de companii ce au creat telefoane cu ecrane edge to edge în ultimii ani.

Elephone S8

În acelaşi timp tânăra companie chineză promite că modelul lor va fi mai bun, mai puternic şi mai arătos. Elephone S8 ar urma să vină şi cu un scanner de amprente de nouă generaţie şi un nou tip de cameră. Pare a fi o cameră duala, dacă speculăm puţin pe seama acelui spate blurat. Putem prezice că acest model va avea un scanner de amprente integrat în ecran, 6 GB RAM un procesor MediaTek Helio X25 sau poate Helio X30 şi o cameră duala de 12 MP probabil.

Vom afla cel mai probabil la anul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×