Un nou telefon cu două display-uri, Motorola EX130

1.855 ori
<b>Un nou telefon cu două display-uri, Motorola EX130</b>în cazul acestui nou model de telefon cu două display-uri, nu trebuie să vă imaginați ceva de genul lui Kyocera Echo, ci mai degrabă un handset ca Samsung Continuum. Astfel, pe lângă ecranul principal al lui Motorola EX130, sub acesta va fi plasat...

în cazul acestui nou model de telefon cu două display-uri, nu trebuie să vă imaginați ceva de genul lui Kyocera Echo, ci mai degrabă un handset ca Samsung Continuum. Astfel, pe lângă ecranul principal al lui Motorola EX130, sub acesta va fi plasat și un al doilea display de dimensiuni reduse.

Ecranul secundar este un OLED care poate afișa un singur rând de text, este monocrom și suportă o rezoluție de 96 x 16 pixeli. Cel mai probabil ecranul monocrom va avea aceleași funcții ca acel "ticker display" de pe Samsung Continuum, care afișa cele mai importante informații chiar și când display-ul principal nu era pornit, pentru a economisi energia bateriei.

Alte dotări ale lui Motorola EX130 includ 128 MB de memorie internă, 64 MB RAM, display-ul principal QVGA cu diagonală de 2.8 inchi și OS-ul Brew MP. Terminalul va avea un preț foarte scăzut, conform informațiilor scăpate pe web. Nu avem încă o dată de lansare pentru acest terminal, dar știm că el va sosi în Asia, Europa și America de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×