HTC porneşte un nou val de restructurări, se aşteaptă la creşteri de venituri cu 20-30% în trimestrul 4

592 ori
<b>HTC porneşte un nou val de restructurări, se aşteaptă la creşteri de venituri cu 20-30% în trimestrul 4</b>HTC a anunţat pornirea unui nou val de restructurari, ce implică echipa sa EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). &Icirc;ntre timp aflăm că HTC se aşteaptă la creşteri de venituri cu 20, p&acirc;nă la 30% &icirc;n trimestrul 4. &nbsp; E...

HTC a anunţat pornirea unui nou val de restructurari, ce implică echipa sa EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Între timp aflăm că HTC se aşteaptă la creşteri de venituri cu 20, până la 30% în trimestrul 4.

E vorba despre creşteri în comparaţie cu perioada precedentă, care la drept vorbind erau de aşteptat pentru perioada sărbătorilor de iarnă. HTC One A9, HTC Butterfly 3 şi HTC Desire 729 dual SIM, cele mai noi modele ale companiei vor fi cele care vor stimula creşterea. Analiştii rămân totuşi precauţi cu privire la viitorul HTC şi veniturile sale, care în cel mai rău caz ar putea rămâne la fel ca în trimestrul 3 sau să crească doar puţin.

Lansarea headsetului de realitate virtuală Vive la începutul lui decembrie va ajuta cu siguranţă evolutia cotei firmei taiwaneze. Revenind la decizia de restructurare, echipa EMEA va fi separată pe 3 segmente dedicate, pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, deci nu se va mai lucra la comun pe zona de vânzări în aceste regiuni. Vor fi create şi noi divizii pentru Europa de Est şi Rusia, dar şi Europa de Vest.

O parte din acestea se vor afla în subordinea directă a lui Chang Chia-lin, preşedinte pe vânzări globale HTC. Aceasta descentralizare ar putea aduce iniţiative locale care să sporească popularitatea brandului şi ne interesează şi pe noi, fiind în zona Europei de Est vizata de această nouă strategie. Vom afla mai multe detalii despre planurile HTC la conferinţa investitorilor de pe 30 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×