Allview Soul X5 Pro primeşte funcţia Fun Emoji: emoji-uri dinamice care se mişcă odată cu faţa ta

817 ori
<b>Allview Soul X5 Pro primeşte funcţia Fun Emoji: emoji-uri dinamice care se mişcă odată cu faţa ta</b>Astăzi funcția Fun Emoji ajunge și pe telefonul Allview Soul X5 Pro, smartphone care beneficiază de acest feature prin intermediul unei actualizări software. Pentru cei care nu știu, Fun Emoji aduce pe telefon emoji-uri dinamice care se vor mișca

Funcţia Fun Emoji a debutat pe telefoanele Allview odată cu modelul Allview Soul X5, dar iată că ajunge şi pe terminale lansate înaintea sa. Azi aflăm că Allview Soul X5 Pro tocmai a primit această funcţionalitate printr-o actualizare.

Fun Emoji îţi permite să aplici un soi de “măşti" augmented reality pe faţa ta în timp real în vreme ce foloseşti camera frontală a telefonului. Acele personaje haioase se vor mişca în acelaşi timp cu tine, redând expresiile faciale, mimica şi gestica sub formă de emoji-uri dinamice. Poţi partaja noua ta "faţă" prin reţelele de socializare, atât sub formă foto, cât şi video.

Poţi trimite un mesaj de "la mulţi ani" unui prieten spus de o girafă, un dragon, un peşte din Groapa Marianelor, un roboţel sau o pisică. Toate aceste funcţii sunt puse la treabă de procesoarele MediaTek Helio şi AI-ul aferent, regăsite pe Allview Soul X5 şi Allview Soul X5 Pro. Ele ajută la scanarea facială atât pentru deblocare, cât și pentru emojificare. Soul X5 Pro a primit review aici şi a fost foarte apreciat pentru captura sa Bokeh, selfie-urile de calitate, deblocarea facială rapidă şi faptul că rulează PUBG fără probleme.

Costă acum 1499 lei şi îl găsiţi aici.

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×