Samsung lucrează împreună cu Google la dezvoltarea unui smartwatch cu Wear OS; Renunță coreenii la Tizen OS?

1.323 ori
<b>Samsung lucrează împreună cu Google la dezvoltarea unui smartwatch cu Wear OS; Renunță coreenii la Tizen OS?</b>O veste ce vine astăzi sub formă de zvon este aceea că Samsung ar lucra împreună cu Google la dezvoltarea unui smartwatch cu Wear OS, asta după ce în ultimii ani sud-coreenii au adus pe piață numai dispozitive cu Tizen OS la bord, un sistem

Printre zvonurile ajunse astăzi în online avem și informația potrivit căreia Samsung ar lucra împreună cu Google la devoltarea unui smartwatch cu WearOS, asta în situația în care în ultimii ani sud-coreenii au lansat doar purtabile cu platforma Tizen OS realizată in-house.

Vestea cu privire la noul ceas inteligent vine din partea leakerului chinez Ice Universe care confirmă lansarea unui ceas flagship Android Wear în cea de-a doua parte a anului, ceas numit Galaxy Watch. E drept că va mai trebui să așteptăm și alte leak-uri pentru a ne convinge dacă într-adevăr un asemenea dispozitiv va deveni realitate sau nu.

Lansarea ar putea avea loc în octombrie atunci când Google ar avea în plan să lanseze și un smartwatch Pixel, dar și seria de terminale mobile Pixel 3. Cât despre Samsung suntem curioși să aflăm dacă coreenii vor renunța cu această ocazie la Tizen OS în favoarea lui WearOS și dacă va mai exista un Samsung Gear S4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×