Allview X5 Soul are camera duală detaliată într-un nou teaser; Avem şi data de lansare!

1.411 ori
<b>Allview X5 Soul are camera duală detaliată într-un nou teaser; Avem şi data de lansare!</b>Continuă teaserele şi detaliile legate de Allview Soul X5, următorul capitolul în saga AI + breton a celor de la Allview. Allview Soul X5 Pro a lăsat o impresie excelentă, iar mezinul său a primit deja câteva teasere. Acum descoperim şi detalii despre..

Continuă teaserele şi detaliile legate de Allview Soul X5, următorul capitolul în saga AI + breton a celor de la Allview. Allview Soul X5 Pro a lăsat o impresie excelentă, iar mezinul său a primit deja câteva teasere. Acum descoperim şi detalii despre cameră.

Terminalul va sosi cu o cameră principală duală, cu senzori de 16 MP + 5 MP, ca şi X5 Soul Pro de altfel. Are deschidere F/2.0 şi folosind tehnologia neurală, camera principală a lui X5 Soul va putea recunoaşte scenele foto şi să îşi adapteze setările în funcţie de acele scene. Funcţia Bokeh este la rândul său optimizată și îmbunătăţită datorită chipset-ului MediaTek Helio P22 aflat la interior.

Nou venitul preia şi UI 3.0 Swipe de la Soul X5 Pro, cu acea modalitate de navigare pe bază de swipe-uri, care te scapă de butoane virtuale. Allview mai promite că noul venit are un sistem electronic de stabilizare a imaginii îmbunătăţit cu ajutorul unui nou motor de compensare a shutter-ului rotativ. Astfel, atunci când filmaţi cadre cu acţiuni rapide sau din mişcare, rezultatul va arăta vizibil mai bine.

Şi camera selfie de 16 MP primeşte aportul Bokeh şi AI pentru capturi faciale mai reuşite. Din ce am înţeles în jur de 24 august aflăm mai multe despre telefon, deci atunci ar putea debuta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×